Sektör Buluşmaları: Fikirden Yayına Radyo Programcılığı (Konuklar: Cem Kurtcu-Mert Şahin)

Çukurova Üniversitesi Mesleki Deneyim ve Danışmanlık Grubu (MEDA) ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ortaklığında düzenlenen Sektör Buluşmaları'nın dördüncü konukları TRT Çukurova Radyosu'nda yapımcılık görevi üstlenen Cem Kurtcu ve Mert Şahin olacak.

Kurtcu ve Şahin "Fikirden Yayına Radyo Programcılığı" söyleşisinde radyoculuk kariyerleri, programları ve yapımcılık deneyimleriyle ilgili bilgi verecek ve öğrencilerin sorularunu cevaplandıracak.

Sektör Buluşmaları: Fikirden Yayına Radyo Programcılığı (Konuklar: Cem Kurtcu-Mert Şahin)

Tarih: 25.05.2021 Salı

Saat: 18.00-19.00