...

Bölüm Öğrencilerimiz Adana Altın Koza Film Festivali'nde Finalde Yarışacaklar

18-24 Eylül 2023 tarihleri arasında 30. kez düzenlenecek Adana Altın Koza Film Festivali'nde öğrencilerimizin üç filmi finalde yarışmaya hak kazandı.

Emre Karakuş'un yönetmenliğini ve Edibe Sena Üveyik'in senaristiliğini üstlendiği "Efruz" filmi ile yüksek lisans öğrencimiz Batukan Ceyran'ın yönettiği "Sinema Yaşıyor" isimli belgesel Adana Kısa Film Yarışması'nda finale kaldı.

Ümit Güç'ün yönetmenliğini üstlendiği "Karıncanın Ayak İzleri" filmi ise "Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması-Kurmaca Dalı"nda finalde yarışmaya hak kazandı.

"Efruz" ve "Sinema Yaşıyor" filmlerinin gösterimleri 22 Eylül Cuma günü saat 20.30'da 01 Burda Cinemapink Salon 7'de, "Karıncanın Ayak İzleri" filmi ise 18 Eylül Salı günü saat 20.30'da 01 Burda Cinemapink Salon 7'de gerçekleşecek. Ücretsiz yapılacak gösterimlere yönetmenler de katılacak.

Festivalde ödüller 23 Eylül Cumartesi gecesi yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm personelimizi tebrik ederiz.