Sektör Buluşmaları: Yönetmen Yunus Ozan Korkut ile Dijital Platformlarda Yönetmenlik

Çukurova Üniversitesi Mesleki Deneyim ve Danışmanlık Grubu (MEDA) ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ortaklığında düzenlenen Sektör Buluşmaları'nın ilk konuğu yönetmen Yunus Ozan Korkut olacak. 2016 yılında yönetmenliğini yaptığı "Benim Varoş Hikayem" belgesiyle dikkat çeken Korkut, Çukur dizisinde çalışmasının yanı sıra MFÖ müzik grubu üzerine "Ele Güne Karşı" belgeseline ve birçok video klibe de imza attı.

Son olarak dijital platformlar için ürettiği yapımlarla karşımıza çıkan Korkut, düzenlenecek söyleşisinde yönetmenliğe uzanan hikayesinden, ilham kaynaklarından ve sektör içerisinde yaşadıklarından söz edecek.

Tarih: 18.05.2021 Salı

Saat: 18.00-19.00