Sektör Buluşmaları: Fotoğraf Sanatçısı Fethi İzan ile Dijital Çağda Reklam Fotoğrafçılığı

Çukurova Üniversitesi Mesleki Deneyim ve Danışmanlık Grubu (MEDA) ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ortaklığında düzenlenen Sektör Buluşmaları'nın ikinci konuğu fotoğraf sanatçısı Fethi İzan olacak.

İzan; Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Ana Sanat Dalı’nda öğrenciliğe başladığı yıllarda, Güneş Gazetesi’nde fotoğraf editörü ve fotoğraf muhabiri olarak görev aldı. Daha sonra bir multivizyon kuruluşunda, prodüktör/yönetmen olarak ulusal ve uluslararası tanıtımlar gerçekleştirmeye başladı. 1993 yılında profesyonel reklam fotoğrafçılığı yapmak üzere, bir arkadaşıyla birlikte Utopia Fotoğraf Prodüksiyon şirketini kurdu. 2010 yılında ise sanat yönetmeni ve prodüktör iki arkadaşıyla birlikte, fotoğrafçı, ajans ve markalara, stüdyo, prodüksiyon ve post prodüksiyon hizmetleri veren bir platform sunma hedefiyle, P Blok’u kurdu. Reklam fotoğrafçılığında ağırlıklı olarak still life, life style ve portre fotoğrafları çeken, bu alanda ulusal ve uluslararası ödüllere sahip olan İzan, çeşitli serilerden oluşan kişisel çalışmalarını da devam ettiriyor.

Sektör Buluşmaları: Fotoğraf Sanatçısı Fethi İzan ile Dijital Çağda Reklam Fotoğrafçılığı

Tarih: 20.05.2021 Perşembe

Saat: 18.00-19.00