Sektör Buluşmaları: Selim Aksan ile Freelance Fotoğrafçılık

Çukurova Üniversitesi Mesleki Deneyim ve Danışmanlık Grubu (MEDA) ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ortaklığında düzenlenen Sektör Buluşmaları'nın üçüncü konuğu fotoğraf sanatçısı Selim Aksan olacak.

Freelance çalışmak ne demektir? Ya da freelance fotoğrafçı olmak ne anlama gelir? Son yıllarda teknolojinin getirdiği olanaklar vasıtasıyla freelance çalışma pratikleri giderek daha önemli bir konu haline geldi. Fotoğrafçı Selim Aksan ile gerçekleştireceğimiz bu söyleşide fotoğrafçılık ve freelance çalışma pratiğini konuşacağız.

Selim Aksan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Getty Images ve Istock için neredeyse on yıldır görseller üretirken serbest fotoğrafçı ve kameraman olarak çalışıyor. Bu arada Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ve Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde öğretim görevlisi olarak fotoğraf dersleri veriyor.

Sektör Buluşmaları: Fotoğraf Sanatçısı Selim Aksan ile Freelance Fotoğrafçılık

Tarih: 24.05.2021 Pazartesi