Sektör Buluşmaları: İlhan Özgen ile Basılıdan Dijitale Spor Yayıncılığı

Çukurova Üniversitesi Mesleki Deneyim ve Danışmanlık Grubu (MEDA) ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ortaklığında düzenlenen Sektör Buluşmaları'nın altıncı konuğu Socrates Dergi editörü İlhan Özgen olacak.

İlhan Özgen 2015 yılındaki kuruluşundan itibaren Socrates Dergi bünyesinde çalışmakta ve editörlük görevini üstlenmektedir. Dergide yer alan “Topraksaha” köşesine her ay yazıları ve röportajları ile katkıda bulunmaktadır. Socrates Youtube kanalında “Sinyor Ne Diyor?”, “Golz&Skillz”, “O Sezon”, “Saha Dışı”, "Takım Gibi Takım” isimli programların içeriğini hazırlamakta ve sunmaktadır. Socrates Podcasts bünyesinde ise “Socrates FC”, “İlhan Özgen’le Euro Anıları”, “Seni Çok Özledik” gibi programında yorumculuk yapmaktadır.

Özgen yönetmenliğini Mehmet Sertan Ünver’in üstlendiği “Kolej Havası” filminde röportaj editörlüğü yaptı. Mete Kaan Kaynar’ın derlediği “Türkiye'nin 1960'lı Yılları” kitabında “Sıfatlardan Ötesi: Taçsız Kral ve Ordinaryüs” ve Esra Akgemci ile Kâzım Ateş’in derlediği “Dünyanın Ters Köşesi” kitabında “Latin Amerika'da Futbol: Bir Oyundan Fazlası” isimli makaleleri yayınlandı. İki kitap da İletişim Yayınları’ndan çıktı. Ayrıca Orhan Şevki’nin İş Bankası yayınlarından çıkan “Azınlık Spor Kulüpleri ve Sporcular” isimli kitabını derledi.

Sektör Buluşmaları: İlhan Özgen ile Basılıdan Dijitale Spor Yayıncılığı

Tarih: 27.05.2021 Perşembe