Sektör Buluşmaları: Hilal Aksungur ile Radyo Yayıncılığında Kariyer Basamakları

Çukurova Üniversitesi Mesleki Deneyim ve Danışmanlık Grubu (MEDA) ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ortaklığında düzenlenen Sektör Buluşmaları'nın sekizinci konuğu TRT Radyo program yapımcısı Hilal Aksungur olacak.

Hilal Aksungur 2009 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. 2008 yılında stajyer olarak TRT İstanbul Radyosu’na girdi. 2009-2013 yılları arasında TRT Çocuk ve TRT 1 kanallarında Yapım Asistanı ve Yönetmen Yardımcısı olarak görevler üstlendi. 2017 yılından bugüne TRT İstanbul Radyosunda yapımcı olarak görev almaktadır. Aksungur şu an Radyo 1’de "Günebakan", TRT Türkü’de "Yörelerin Dansı" programlarının yapımcılığını üstlenmektedir.

Sektör Buluşmaları: Hilal Aksungur ile Radyo Yayıncılığında Kariyer Basamakları

Tarih: 31.05.2021 Pazartesi